Matematik

Matematik htx

09. december 2011 af molly16 (Slettet)

Hej :-)

 

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? (de det jeg har vedhæftet) 

 

På forhånd tak!!

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. december 2011 af Enhver (Slettet)

A er 3 gange større end B, dvs.   A = 3*B

B er 20º større end C, dvs.   B = C + 20

Desuden er summen 180    A + B + C = 180

Nu har du 3 ligninger med 3 ubekendte, og så er det bare at løse dem.


Svar #2
09. december 2011 af molly16 (Slettet)

Okay tusind tak!!

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. december 2011 af thenyouretoastmate (Slettet)

Du har sikkert læst den nu, men der er måske andre, der får brug for dette ;)

Du løser dem samlet :)

Du ved at A =3B og C=B-20

A+B+C= 180 kan skrives som 3B+B+B-20 = 180

5B=200

B=200/5 = 40

 

A= 3B dvs A=3*40 = 120

C= B-20 dvs C= 40-20 = 20

Test: 40+20+120 = 180


Skriv et svar til: Matematik htx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.