Matematik

opgave

11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)
Nogle som ved denne opgave. Clara Fries pœrer 15 kr. Pr. Kg

Svar #1
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Glemte lige og skrive. Hvor meget koster 2,5 kg pœrer? 0,5 kg?

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2011 af nielsenHTX

pris gange vægt.

15*2,5=?


Svar #3
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Tak (-:

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2011 af hej2010 (Slettet)

1 kg = 15 kr

2,5 kg = ?

2,5*15/1= svar

-----

1 kg = 15 kr

0,5 kg = ?

0,5*15/1= svar


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.