Matematik

Matematik

12. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hvordan regner man fx. med decimaltal

Hvis der stod 1,1 og 0.9


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2011 af ban410 (Slettet)

kan du uddybe spørgsmålet lidt mere??

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2011 af Dontblame (Slettet)

Hvis du tænker på omregning:

1,1 = 110 % = 1 1/10 

0,9 = 90 % = 9/10

Er ikke sikker hvad du helt mener med spørgsmålet..


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.