Matematik

er der nogen som kan hjælpe mig med at løse den

12. december 2011 af eliat (Slettet) - Niveau: A-niveau

den rette linje for l: -3x+4y-8=0   og vi har en punkt p (4,5)

jeg er gået i stå her kan ikk finde en løsning til den. og hvad er formlen for det 

bestem den spidse vinkel mellem linje l og y-aksen?


Svar #1
12. december 2011 af eliat (Slettet)

cos(v)=0+3+0/ √ 9+16= 0,6

cos-1( 0,6) = 53,130

jeg har regnede den rigtigt men nu har jeg et andet problem håber i hjælper mig hurtigest muligt.

bereng projektionen af vektor r  på y-aksen.

har ingen andelse om dens beregning. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Hvis man kender vektoren r = (r1 , r2) , er dens projektion på y-aksen vektoren (0 , r2) .


Skriv et svar til: er der nogen som kan hjælpe mig med at løse den

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.