Matematik

differentiering

13. december 2011 af Oliviash (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan bestemmer man f' (0) når f(x) = 2x+e^3x.
Skal man først differentiere den og så sætte 0 ind på x's plads eller?

Håber nogen kan finde ud af det (:


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2011 af mathon

 

    Man skal  først differentiere den og så indsætte 0  på x's plads


Svar #2
13. december 2011 af Oliviash (Slettet)

Så altså: 2+ 3e^x og så nul ind på x's plads eller er det helt forkert dinfferentieret?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2011 af mathon

 

                            f '(x) = 2 + 3·e3x

                            f '(0) = 2 + 3·e3·0 = 2 + 3  =  5


Svar #4
13. december 2011 af Oliviash (Slettet)

tusinde tak!


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.