Matematik

matematik ligning,kompleks

13. december 2011 af romibumi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej igen og igen :D

Jeg skriver SRP, og kan ikke finde ud af ligningen, jeg ved slette ikke hvordan den skal regnes ud, det er komplekse tal jeg skriver om... pleaseeeeee help me out

 Z^2= -7+24


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2011 af nielsenHTX

der er ikke meget komplekst over den ligning...

mener du

Z^2= -7+24*i

eller

Z^2= -7i+24


Svar #2
13. december 2011 af romibumi (Slettet)

skal jeg bare sige Z^2=7i gange med 24???


Svar #3
13. december 2011 af romibumi (Slettet)

nej jeg mener 7i plus 24= 31i

Z^2= 31i


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2011 af nielsenHTX

# 2 hvor kom det gange fra??  det fra plus lige før..

skriv lige præcis hvad din ligning er.

 

 


Svar #5
13. december 2011 af romibumi (Slettet)

Z^2= -7+24


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. december 2011 af nielsenHTX

#5

i en kompleks ligningen indgår der et reelt led og et komplekst led.

Z^2= -7+24  indeholder ikke nogen kompleks del eller den er nul så løsningen til

Z^2= -7+24 ⇔ Z^2= 17⇔Z=±√17


Svar #7
13. december 2011 af romibumi (Slettet)

Så den har ingen løsninger??? dvs Z=±√17


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. december 2011 af nielsenHTX

#7 jo den har 2 løsnigner, men ingen af dem er komplekse.


Svar #9
13. december 2011 af romibumi (Slettet)

nåååh okay tak, mange tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: matematik ligning,kompleks

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.