Matematik

mat ligning helpppp

15. december 2011 af pupu (Slettet) - Niveau: B-niveau

har fået en ligning for, ved ikke hvordan man regner denne ligning, helppppppppppp

 Z2+(4-4·i)·z+(-9+32·i)=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2011 af fosfor (Slettet)

a z2 + b z + c = 0 ⇔ z = (-b ± √(b2 - 4 a c)) / (2 a)

Når du skal have kvadratroden til et imaginært tal, kan du bruge denne formel:

√( u + i v ) = √((√(u2 + v2) + u) / 2) + i * sign(v) * √((√(u2 + v2) - u) / 2)


Svar #2
15. december 2011 af pupu (Slettet)

det forstår jeg slette ikke, kan du uddybbe det???


Skriv et svar til: mat ligning helpppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.