Matematik

Matematik hjælp!!

16. december 2011 af hilal1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

skriv som decimaltal: 5 %

9a - 9 - a = ?

(7x  - 6y) - (3x (plus) 4y = ?

1 (plus) 1/2 (plus) 1/4 = ?

15 % af 600 kr. er ?

40 % af et beløb er 200 kr. Hele beløbet er ?

de var de spørgsmåle som jeg ikke forstod. 

Håber I kan hjælpe mig.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2011 af dalia93 (Slettet)

5%= 0,05 (Du dividere 5 med hunderede)

9a - 9 - a = 8a-9 (Her skal du reducér)

(7x  - 6y) - (3x (plus) 4y = 21x^2 +28xy -18xy -24 y^2= 21x^2 +10xy-24y^2

1 (plus) 1/2 (plus) 1/4 =  1,75

15 % af 600 kr. er ? (15*600/100)= 90

40 % af et beløb er 200 kr. Hele beløbet er ? (100*200/40)=500

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. december 2011 af AskTheAfghan

Det kan ikke være rigtigt ... Der er sgu da nogle af dem, du burde have klaret. Hvad vil du ellers gøre for at få dem "svaret"?


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. december 2011 af Dontblame (Slettet)

Hvilket niveau læser du? folkeskole, 7. klasse?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2011 af Krabasken (Slettet)

(7x-6y) -(3x+4y) =     - Er det Det, du mener?

7x-6y-3x-4y =

4x-10y
------------------
1 + 1/2 + 1/4 =

4/4 + 2/4 + 1/4=

7/4  (= 1,75)
------------------
40% = 200 kr.

1% = 200/40 kr.

100% = 100*200/40 = 20000/40 = 500 kr.


Skriv et svar til: Matematik hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.