Fysik

impedans lig med resistans

18. december 2011 af Matematikgym (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej derude

 

Jeg skal ved brug af komplekse tal, vise at impedansen for en resistor er lig med resistansen.

Jeg har læst, at man kan gøre som følge: z=u(t)/i(t)=i(t)*r/i(t)=R

Men forstår ikke hvorfor man bare kan gøre det?

fordi jeg skal også vise ved komplekse tal, hvad impedansen er lig med for en kapacitor og en induktor..

Og der giver det jo ikke bare R.

Nogle der kan hjælpe - på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2011 af mathon

du må finde tekst om
vekselspændingens ideale
basiskomponenter
                                       modstand, spole og pladekapacitor


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. december 2011 af mathon

ultrakort


Skriv et svar til: impedans lig med resistans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.