Matematik

differentiering

19. december 2011 af Thakris (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har ligningen f(x)=x2+128/x hvad bliver det?!!

f'(x)=2x+128?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. december 2011 af mathon

       f ' (x) = 2x - (128/x2)


Svar #2
19. december 2011 af Thakris (Slettet)

giver det mening hvis det bliver til

 

2x + 128 * ln(x) ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. december 2011 af mathon

 Nej


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.