Matematik

Forståelse af en opgave

31. december 2011 af Arbejder22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen

Jeg har brug for lidt hjælp, jeg forstår slet ikke hvad man skal i den her opgave


Bestem hvert af integralerne ∫_0^2¦?x^3 dx?  og ∫_0^2¦?x^(1/4) dx?
 

Er det funktionen jeg skal finde frem til eller hvad er det. Jeg er lidt langsom

 

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. december 2011 af mathon

 

         ...du skal beregne de bestemte integraler, som er talværdier

 


Svar #2
31. december 2011 af Arbejder22 (Slettet)

Når okay hehe mange tak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #3
31. december 2011 af mathon

1)

    det ubestemte integrale
                                            F(x) = ∫ f(x)dx = ∫ x3dx = (1/4)x4  =  2-2·x4

    det bestemte integrale
                                            02 f(x)dx = F(2) - F(0)  =  2-2·24   -   2-2·04   =  2-2+4  =  22  =  4

            


Svar #4
31. december 2011 af Arbejder22 (Slettet)

Ej hvor lækkert mange tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #5
31. december 2011 af mathon

2)

    det ubestemte integrale
                                                    F(x) = ∫ f(x)dx = ∫ x1/4dx = (4/5)
·x5/4  =  0,8·x1,25   

    det bestemte integrale
                                                    02 f(x)dx = ......osv.....


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. januar 2012 af mathon

      integrale   --->   integral


Skriv et svar til: Forståelse af en opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.