Matematik

Hvordan løses denne opgave ?

31. december 2011 af Stumand (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej dette er en opgave jeg slet ikke aner hvad man skal gøre, tror heller ikke jeg har haft denne type opgave tidligere.

Vedhæftet fil: opg 13.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. december 2011 af whereab (Slettet)

Det svarer til at løse ligningssystemet

2x + 4y = 5

5x + 3y = 6


Svar #2
31. december 2011 af Stumand (Slettet)

Hvordan gør jeg så yderligere, skal jeg isolerere x eller y ..?


Svar #3
31. december 2011 af Stumand (Slettet)

kan det passe at ligningsystemet giver det her:

x = 9/14
y = 13/14 

 

??


Brugbart svar (1)

Svar #4
31. december 2011 af mette48 (Slettet)

ja

du kan selv kontrolere om resultatet er rigtigt ved at indsætte de fundne værdier i ligningerne


Skriv et svar til: Hvordan løses denne opgave ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.