Matematik

Gange med komma

03. januar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Jeg vil lige være sikker på det jeg gør:

så er dette rigtigt hvad jeg gør??

45.4*9.4 = * med 10

454*94 = 42676

42676/10 = 4267,6

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. januar 2012 af 123434 (Slettet)

0#

45,4*9,4=426,76

454*94=42676 ganger med 10 på begge sider.                 10*10=100

42676/100=426,76 du må nødt til at dele med 100, da du har ganget med 10 på begge sider.

 


Brugbart svar (2)

Svar #2
03. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Når du går fra

45.4*9.4

til

454*94

ganger du hver faktor med 10, dvs. produktet er ganget med 10*10 = 100 . Resultatet skal derfor divideres med 100 .


Svar #3
03. januar 2012 af Melisa123 (Slettet)

Tusind tak!!


Skriv et svar til: Gange med komma

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.