Matematik

Forhold? Hvad menes der med det? Se evt eksempel

03. januar 2012 af hejsa.200.dk (Slettet)

Jeg havde et spørgsmål det gik ud på, at sammenligne forholdne mellem 2 grafer

Det var en figur der illustrerede et firmas antal medarbejdere fra år 2000 - 2002

Firma A gik fra 500 til 700 medarbejdere

Firma B gik fra 100 til 300 medarbejdere.

Er det det samme forhold? Jeg blev i tvivl hvorvidt forhold var samme antal, altså stigningen på 200, eller om det var den procentvise stigning - i dette tilfælde ville forholdne være forskellige.

 

Vær så og  hjælp mig, tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. januar 2012 af SuneChr

Firma A :   Forhold:  700 / 500  =  7 / 5            Forskel:   700 - 500 = 200

Firma B:    Forhold:  300 / 100  =   3                Forskel:   300 - 100 = 200


Skriv et svar til: Forhold? Hvad menes der med det? Se evt eksempel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.