Matematik

Integration ved substitution

04. januar 2012 af Jens6554545 (Slettet)
Hvorfor kan jeg ikke få det til at passe? Håber nogen kan give mig et svar på dette. vedhæftet.

Svar #1
04. januar 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Sxln(?3x?^2+5)dx t=3x2+5 t’= dt/dx =6x dt=6xdx dx=1/6xdt 1/6dt=dx*x Sxln(3x^2+5)dx =Sln(t)*1/6dt = 1/6Sln(t)dt =1/6 t*ln(t)-t = 1/6(3x^2+5)*ln(3x?^2+5)-(3x?^2+5) s=integraltegnet

Brugbart svar (1)

Svar #2
04. januar 2012 af peter lind

Det er altså ret ulæselig. Der findes en bjælke lige over indskrivningsfeltet. Hvis du klikker på Ω får du adgang til en masse specielle tegn.

Hold også de forskellige dele godt adskilt.

Alternativt kan du indskrive det i et tekstbehandlings program og vedlægge dette. NB brug ikke docx format. Det er ikke alle, der kan læse det.


Skriv et svar til: Integration ved substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.