Matematik

ligning

04. januar 2012 af kaskalot8 (Slettet)

er denne ligning korrekt løst?

 

1500=(0.75*(x-1165))+582,50
1500=(0,75x-873,75)+582,5
1500+873,75-582,5=0,75x
1791,25=0,75x
1791,25/0,75=x
2388,3333=x


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det ser da rigtigt ud. Du kan selv gøre prøve ved at indsætte din løsning i den oprindelige ligning.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.