Fysik

Antal betydende cifre

05. januar 2012 af Linneaa (Slettet)

Hej :)

Jeg er lidt i tvivl omkring antal betydende cifre. Jeg ved at frekvensen er 20Hz, også skal jeg beregne perioden.

Perioden:
f=1/T ⇔  T=1/f
T=1/20Hz=0.05 s

Men hvor mange betydende cifre er der? er der 2 betydende cifre? Hvis der er 3 betydende cifre, bør jeg så skrive 0.5*10^-1


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. januar 2012 af peter lind

Der er 1. Foranstillede nuller regnes ikke med også selv om disse nuller kommer efter et komma.


Skriv et svar til: Antal betydende cifre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.