Matematik

Negative og positive tal.

06. januar 2012 af Rasmus096 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg har fået stor forvirring om hvornår talet bliver positivt eller negativt.

F.eks: -2 x 3 = -6 eller bare 6?

Hvis i har nogle tips / tricks, så bare skriv dem! (:

Tak for jeres tid, og hjælp! (=


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2012 af SuneChr

(-)·(-)   =  (+)     men     (-) + (-)  =  (-)

(-)·(+)   =  (-)

(+)·(+)  =  (+)

 


Svar #2
06. januar 2012 af Rasmus096 (Slettet)

Enekelt og forståeligt svar, tak! (=


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2012 af NejTilSvampe

-2 * 3 = -2 + (-2) + (-2) = -2-2-2 = -6


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2012 af mette48 (Slettet)

Husk at man sætter parentes om negative tal, når der multipliceres med dem

(-2)*3= -6


Skriv et svar til: Negative og positive tal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.