Matematik

trapezet

09. januar 2012 af JTPUK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa.

Jeg vil gerne be' om lidt hjælp her...

Skal finde viklerne i et trapezet.

Kender:

|AB| = 3,92

|BC| = 5,04

|CD| = 3,13

|DA| = 6,77

Hvordan finder jeg vinklerne??


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2012 af AskTheAfghan

Har du mulighed for at vedhæfte et billede af din figur?


Svar #2
09. januar 2012 af JTPUK (Slettet)

nej, kender ikke andet end det jeg har oplyst


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2012 af mathon

                ...hvilke to sider er parallelle


Svar #4
09. januar 2012 af JTPUK (Slettet)

|AD| og |BC|


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. januar 2012 af mathon

      tegn hjælpelinjestykket BE parallelt med CD

      og beregn vinkel A i trekant ABE   (|AE| = 6,77 - 5,04)      ( brug cos-relationen )


Svar #6
10. januar 2012 af JTPUK (Slettet)

Jeg er nok lidt dum til det her,,, men jeg forstår det ikke...


Skriv et svar til: trapezet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.