Matematik

MATEMATIK

10. januar 2012 af theztereo (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HEJ ALLESAMMEN 

jeg har fået en opgave jeg ikke helt ved hvordan man gør 

her kommer opgaven

 

lav et koordinatsystem fx med enheden 1 cm. tegn grafen for hver ligning i koordinatsystemet.

a: y = 5 + x

b: x - 5 = y

c: y = 3

d: x = 1

e: y = 5 * x

f: y =5 * x + 5

g: y = x : 3

h: y = x * 1/3

 

TAK PÅ FORHÅND

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Alle ligningerne repræsenterer rette linier. For hver linie beregnes koordinaterne for to punkter, hvorefter linien kan tegnes i koordinatsystemet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2012 af TorbjørnAggernæs (Slettet)

Vær mere præcis næste gang du spørger om hjælp. Det er svært at hjælpe når man ikke ved hvor problemet ligger.


Skriv et svar til: MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.