Matematik

Ligninger

11. januar 2012 af Rpattz8D (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg skal lave den her ligning, men kan ikke finde ud af det.
Skriv venligst mellemregningerne også.
Tak på forhånd.

Der løbes 2000 m
pia løber de første
500 m på 2 minutter

Ligninges skrives sådan her:
v=0,06 * s : t

-  V = er hastigheden i km i timen.
- S = er længden i m
-  T = er tiden i minutter

- Med hvilken hastighed (km i timen) løb pia de 500 m? HAR FUNDET SVARET) så det er bare spørgsmålet nedenunder! :)

De sidste 150 m løbes med en hastighed på 18 km i timen.

- Hvor lang tid tager det at løbe de 150 m?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at hastighed er lig med (distance) / (tid) , så tiden er (distance) / (hastighed) . Omregn til samme enheder.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2012 af PedoPandaPropaganda (Slettet)

Isoler T tiden ville være mit bud...


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.