Matematik

matematik

14. januar 2012 af kamillate (Slettet)

Jeg skal bestemme partialfremstillingen af den rationale funktion

2x+4 / ((x+1) (x2+2x+2))

Jeg er kommet frem til:

(A+B)x2 + (2A+B+C)x + (2A+C) / (x+1)(x2+2x+2)

Jeg vil finde de 3 ukendte A, B, C

men jeg kan ikke komme videre herfra.


Svar #1
14. januar 2012 af kamillate (Slettet)

Passer det her:

A + B = 0

C = 2

A = 4


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.