Matematik

Hjælp til matematik

15. januar 2012 af Marcus9210 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hejsa er der nogen der er søde og kunne hjælpe mig med dette her


OM IGEN.

s = 2,4 p -4,1 r

p = 7 r =2

S/3 +4,5 t

s =15 t =2

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. januar 2012 af placebo321 (Slettet)

Du er nødt til at skrive det op, så det er forståeligt.

Hvor passer p ind?

Du skal umiddelbart indætte konstanterne i ligningen og i udtrykket


Svar #2
15. januar 2012 af Marcus9210 (Slettet)

 s = 2,4 p - 4,1r

P = 7 og R = 2

--------------------------

S/3  +4,5 t

s =15  t =2
 

 


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.