Kemi

Mængdeberegning kemi A 2010

15. januar 2012 af placebo321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg forstår ikke Mathons udregning i # 13 i linket

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=1005432

Der gælder vel ifølge reaktionsskemaet, at

2*n(MnO4-) = 5*n(Sn2+)    ⇔     n(Sn2+) = 2/5*n(MnO4-)

Men Mathon siger i stedet for

n(Sn2+) = 5/2*n(MnO4-)

Hvorfor får vi ikke det samme? Kan nogen forklare mig dette?


Svar #1
16. januar 2012 af placebo321 (Slettet)

Glem det :)


Skriv et svar til: Mængdeberegning kemi A 2010

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.