Matematik

Matematik Hjælp

16. januar 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Tagets grundflade er et rektangel, der er 8 m bredt og 12 m langt.

 

Beregn arealet af tagets grundflade.=?

 

hilsen Mico


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for arealet af et rektangel A = L·B . Den bør man lære udenad.


Svar #2
16. januar 2012 af jihudsif (Slettet)

Beregn Vinkel E ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2012 af Ecc0 (Slettet)

Udnyt at en firkant har en vinkel sum på 360.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Formuler hele opgaven, hvis du vil have hjælp til sådanne spørgsmål.


Svar #5
16. januar 2012 af jihudsif (Slettet)

Ok.

 

Tagets grundflade er et rektangel, der er 8 m bredt og 12 m langt.

 

Beregn arealet af tagets grundflade.=?

 

3.2 Beregn Vinkel E?

 

Tagets endeflader kaldes gavle 

3,3 beregn arealet af en af gavlene

3,4 beregn længden af linjen DE.


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Vi kan jo ikke se, hvordan vinkel E er defineret. Hvis der hører en tegning til opgaven, er den en del af opgaveformuleringen.


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. januar 2012 af SuneChr

En bygningshåndværker ville løbe skrigende bort, hvis han fik stukket denne "tekniske" tegning ud.

Hvem kan vide, hvad D og E er?

Hvordan hælder taget?

 


Svar #8
16. januar 2012 af jihudsif (Slettet)

Ok har andre spørgsmål?

Bunden af tunnellen består af en vejbane der er 7 meter bred, samt et fortov i hver side,

Beregn bredden af et fortov.

 

Tunnellen er 2600 m lang og tværsnittet har et areal på 63,16 m2

Beregn hvor mange m3 fjeld, der er sprænget væk.


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. januar 2012 af mette48 (Slettet)

Hold da op, jeg tror sørmer at der er oplysninger nok til at det sidste spørgsmål kan besvares.

Rumfang af fjeld Areak*længde = 2600 m *63,16 m2


Skriv et svar til: Matematik Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.