Matematik

hjælp til opgave

16. januar 2012 af ibta (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hjælp mig please!!! er ved at dø!

 

opgaven lyder. en klasse tager til en slikbutik,hvor de køber blandt slik. 

 

100g koster 12 kr. 

opstil en linæer funktion, hvor x er antal gram af 100 g, og y er prisen.. 

 

hjælp!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvis 1 pose med 100g koster 12 kr, hvad koster så x poser af den slags?


Svar #2
16. januar 2012 af ibta (Slettet)

hvad mener du?? så ganger vi bare med 2 jo.. 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Din profil siger STX (3. år) ?


Svar #4
16. januar 2012 af ibta (Slettet)

jamen den passer ikk. vil du hjælpe mig med opgaven ???


Svar #5
16. januar 2012 af ibta (Slettet)

det er ikke min profil, bruger min søsters profil 


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det er gratis at oprette din egen profil.

Vi prøver spørgsmålet i #1 i en lidt anden form:

Hvis 1 pose med 100g koster 12 kr, hvad koster så 7 poser af den slags?

Hvis 1 pose med 100g koster 12 kr, hvad koster så 19 poser af den slags?

Hvis 1 pose med 100g koster 12 kr, hvad koster så x poser af den slags?

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. januar 2012 af Dontblame (Slettet)

lineær funktion : y = a*x + b

Her er a hældningskoefficienten, og b er startværdien, man siger at b er hvor linjen rammer y aksen. 

(y2−y1)/(x2−x1)=a

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Jeg tror, du har taget alt for store kanoner i brug her.


Svar #9
16. januar 2012 af ibta (Slettet)

hvordan skal jeg opstille en linæer funktion.. forstår det ikkk 


Brugbart svar (0)

Svar #10
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#9

Prøv at svare på de tre spørgsmål i #6.


Svar #11
16. januar 2012 af ibta (Slettet)

hvis der 7 poser koster det vel 12 gange 7=84, men hvordan skal jeg opstille en linæer funktion?+


Svar #12
16. januar 2012 af ibta (Slettet)

jeg ved godt svarene, men hvordan skal jeg opstille en linæer funktion???


Brugbart svar (0)

Svar #13
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#12

Så svar på det sidste spørgsmål i #6 og sæt svaret lig med y .


Svar #14
16. januar 2012 af ibta (Slettet)

er det så y=12 gange 2 ???


Svar #15
16. januar 2012 af ibta (Slettet)

nej y=12x


Brugbart svar (0)

Svar #16
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#15

Dette er korrekt.


Svar #17
16. januar 2012 af ibta (Slettet)

altså y=12x ikk ? 


Svar #18
16. januar 2012 af ibta (Slettet)

TAK FOR HJÆLPEN


Skriv et svar til: hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.