Matematik

Differential ligning

19. januar 2012 af bobdentredje (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vis at funktionen f(t) = a * t + c  er en løsning til differentialligningen f'(t) = a 

Jeg ved, at man skal indsætte løsningen i ligningen :

f'(t) = (a*t+c) '=a

men hvad skal man efter følgende? Håber nogen kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2012 af NejTilSvampe

så har du vist det. 

Det kaldes integrationsprøven.


Skriv et svar til: Differential ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.