Matematik

ligning

22. januar 2012 af cathi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvodan løser man ligningen f(x)= 3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt forskriften for f(x) og løs så den fremkomne ligning.


Svar #2
22. januar 2012 af cathi (Slettet)

f(x)= x-1/x+2

skal jeg så sætte den ind i f(x) =3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Brug parenteser. Funktionen er vel

f(x) = (x-1) / (x+2)

Man skal så løse ligningen

f(x) = (x-1)/(x+2) = 3


Svar #4
22. januar 2012 af cathi (Slettet)

Jeg har fundet ud af det

Og tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.