Matematik

Ligninger

23. januar 2012 af mathbj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvis man skal bestemme en ligning på formen ax + by + c = 0 for en ret linje, så skal jeg bruge normalvektoren til linjen, og hvis jeg kun har retningsvektoren, er det den jeg laver om? På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2012 af mathon

   retningvektor
                            r = [a,b]

   normalvektor
                            n = ^r =  [-b,a]


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.