Matematik

Vektor ligning med to ubekendte

24. januar 2012 af Tsubasa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løse jeg sådan en?

(-5 ; -22) = s(1 ; -2) + t(2 ; 4)


Brugbart svar (3)

Svar #1
24. januar 2012 af whereab (Slettet)

Det svarer til at løse ligningssystemet

-5 = s + 2t

-22 = -2s + 4t


Svar #2
24. januar 2012 af Tsubasa (Slettet)

Ah ha, så man kan bare gøre sådan der.. takker


Skriv et svar til: Vektor ligning med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.