Matematik

Matematik Hjælp

24. januar 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Det er Matematik :)

 

Når A =4 og B= 7

 

a plus b - (-3a)=

 

b2 plus (ab) plus 2ab=

 

a(a plus b - b2)=

Beregn hvordan og hvad man gjorde? Tak

 

Hilsen Adis


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt bogstavernes talværdier og reng udtrykkene ud.

Husk, at a og A normalt ikke står for den samme størrelse.


Skriv et svar til: Matematik Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.