Matematik

Vektoren b=(5 , k)

25. januar 2012 af PedoPandaPropaganda (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vektoren b=(5 , k) er dobbelt så lang som vektoren a=(2 , 6) Find tallet k

 

Er ikke sikker hvad jeg skal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen |b| = 2·|a| som en ligning i k .


Svar #2
25. januar 2012 af PedoPandaPropaganda (Slettet)

Den forstod jeg ikke. Men jeg er glad du vil hjælpe mig =)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Beregn længden af hver af de to vektorer

|b| = (52 + k2)1/2 og |a| = (22 + 62)1/2

og løs nu ligningen

|b| = 2·|a|


Svar #4
25. januar 2012 af PedoPandaPropaganda (Slettet)

takker


Svar #5
25. januar 2012 af PedoPandaPropaganda (Slettet)

så b er 12,6492? dette er så k?


Skriv et svar til: Vektoren b=(5 , k)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.