Matematik

Ligning

25. januar 2012 af baby1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

HVORDAN FINDER MAN RADIUS, NÅR AREALET ER 10 CM?

SKAL DET IKKE SÆTTES OP, SOM EN LIGNING?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2012 af peter lind

A = π*r2


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2012 af patrickbc (Slettet)

π * r2 = a

a / π = r2

√(a / π) = r

Se om du kan komme videre der fra. :-)


Svar #3
25. januar 2012 af baby1 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen..!!! :DD


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.