Matematik

hjælp til opgave

26. januar 2012 af susanne88andersen88 (Slettet)

Angiv grundtal, vækstrate og grafernes skæringspunkt med y-aksen for hver af følgende eksponentielle udviklinger, og afgør desuden om de er voksende eller aftagende:

f(x)=3,5*2,3x ,  g(x)=4*0,8x  ,   g(x)=0,568*4,56x


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Skæringspunkt med y-aksen er punktet (0 , f(0)) .

Benyt færdige formler i bogen til at bestemme grundtal og vækstrate for funktioner af typen b·ax


Skriv et svar til: hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.