Matematik

2 Samtlige stamfunktioner

29. januar 2012 af multo26 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Samtlige stamfunktioner til en given funktion er det ikke F(x)+k?

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2012 af mathon

     Jo

                      F(x) + k = ∫ f(x)dx        forudsat at f(x) er integrabel


Svar #2
29. januar 2012 af multo26 (Slettet)

kan du give et eksempel hvor den ikke er integrabel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2012 af mathon

               funktionen
                                       f(x) = |x| er ikke differentiabel i x = 0


Svar #4
29. januar 2012 af multo26 (Slettet)

Opgaven lyder: Tegn samtlige stamfunktioner til en given funktion.

 

Er der ikke uendelig mange? Hvordan gør man det?


Svar #5
29. januar 2012 af multo26 (Slettet)

#3
 

               funktionen
                                       f(x) = |x| er ikke differentiabel i x = 0

................................................................................................................

f(x)=x

På ti 89 får jeg f'(0) til 1 hvilket jeg synes er logisk. Hvad mener du? Jeg forstår det ikke...

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. januar 2012 af mathon

   du kan skitsere et par parallelforskydninger
   af
             y = F(x) + 0

             y = F(x) + 2

             y = F(x) - 2

             y = F(x) + 5

             y = F(x) - 5

for at vise de parallelforskudte grafer

med mindre der er andre - på SP - ikke medskrevne restriktioner


Skriv et svar til: 2 Samtlige stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.