Matematik

Matematik Hjælp?

30. januar 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Ny opgave

De skal sejle med M/ F smyril.

Skibet sejler fra torshavn klokken 07;30, og det er i tvorori klokken 09;25.

 

Beregn, hvor lang tid turen taget.

beregn skibet gennemsnitshastighedi km/t.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Beregn tidsforskellen mellem de to klokkeslet.

Hvis man kender rutens længde, kan man beregne gennemsnitshastigheden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2012 af kris02 (Slettet)

7.30-8.00= 30 min

8.00-9.00 = 1 time

9.00-9.25 = 25 min

dvs. det er 1 time og 55 min er turen

Også ja, så skal du have længden på ruten, også kan du regne det ud fra, hvor langt tid turen tager. 


Skriv et svar til: Matematik Hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.