Matematik

brøker.. rette en opg.

31. januar 2012 af hehehej (Slettet)

1. 2/3 + 2 1/7= 2 17/21.. kan det godt passe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2012 af mathon

   det er helt rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2012 af den første mohikaner

Resultatet er rigtigt, men blandede tal er noget sjusk !

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2012 af mathon

      2/3 + 2 +  1/7 =    14/21 + 2 +  3/21 =  2 + 17/21 = 2 17/21

                                  Blandede tal er kun sjusk for dem,
                                  der ikke mestrer brøkregning - og de er mange          :-)


Skriv et svar til: brøker.. rette en opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.