Matematik

Haster: MATEMATIK

06. februar 2012 af Jhian (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducér udtrykket (a − b)(a + b) + b(a + b) − a2


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang ind i parenteserne og reducer.


Svar #2
09. februar 2012 af Jhian (Slettet)

kan det så passe at det giver:
a^2-ab-ab+b^2+b+a+b-a^2
b^2+a????


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt. Du bør kende kvadratsætningen    (a-b)(a+b) = a2 -b2 .

Du ganger heller ikke korrekt ind i det midterste led.

(a − b)(a + b) + b(a + b) − a2 = a2 -b2 +ab +b2 -a2 = ab


Skriv et svar til: Haster: MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.