Matematik

matematik hjælp.. :(

07. februar 2012 af nanna109 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

heej folkens ;) har lige brug for hjælp! håber i kan hjælpe... :-)

spørsgmålet lyder sådan her: 

1: Kirsten vejer 58 kg og ønsker at tabe 2%.

hvor mange kg ønsker hun at tabe?? 

 

2: Hvor stor en procentdel udgør følgende?

A: 30 kr af 60 kr=?

B: 80 kg af 400 kg=?       ........................er det ikke såden her! ( 80/100*400=320 :P ? ) 

Osv= vil bare vide resultaten og forklaringen så jeg kan gå igang :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2012 af cul8r (Slettet)

1:
2% af 58 kg
58*0,02=1,16
Hun ønsker altså at tabe 1,16 kg.

2:
A: 30kr/60kr*100%=50%
B: den burde du godt selv kunne løse ;)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2012 af Krabasken (Slettet)

80% af 400 kg  = 80/100 af 400 = (80/100) * 400 = 320 kg


Skriv et svar til: matematik hjælp.. :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.