Matematik

Matematik hjælp

07. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Er der nogle, som vil hjælpe mig med, at regne disse ud?

248: 8

2345 x 6

54963: 9

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad har du selv fået?


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Har du ikke en lommeregner, eller hvad er der du spørger os om?

At forklare dig hvordan man regner ud eller ..??? (trukket tilbage)


Svar #3
07. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

YesMe lade være og spil dum bag en skærm (svans)

Svans hvem tror du, du er din hund?

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. februar 2012 af SuneChr

# 2  YesMe:   trusler anmeldes. Træk denne tilbage i en fart. Tak.

# 3  Det samme.

Sådan arbejder vi ikke her på nettet.


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. februar 2012 af kamilla205

248:8

8 skal gå op i alle tallene

men 2 går ikke op i 8

så vi siger  8 : 24  = 3

og 8 går op i 8 så det er = 1

hele resultatet er `=31

2345 x 6

=14070

her ganger du først 5 x 6 som giver 30 og skriver 3 oven over 4 tallet som pluses til sidst og så skriver du 0 og sådan gør du hele vejen :-)

54963:9

=6107

gør det samme lige som i den først opgave:)

Ellers brug en lommeregner :PP


Brugbart svar (1)

Svar #6
07. februar 2012 af PeterValberg

Det er faktisk ret grundllæggende, - men se her:

multiplikation

division eller her: også division

I det hele taget vil jeg gerne anbefale denne hjemmeside:    FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #7
07. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Hør han giver trusler saa, ik spil dum ok!


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. februar 2012 af YesMe (Slettet)

#4 Mente på ingen måde at give trusler. Men den er redigeret.

Vi starter evt med 8 gå op i 24, så hvor meget er det? det er 3. Ganger man 24 med 10, ganger man 3 også med 10, fås 240/8 = 30. Til sidst, er der kun én 8 tilbage, dermed 31.


Svar #9
07. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Ok, spurgt?

idiot, faa et liv maaine?

 


Svar #10
07. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Hør giver du mig trusler saa kom vi kan tage den face 2 face ?

Svans man, sikkert en lille lort, som gemmer sig bag en skærm og spiller stor! (tilgrin)?

 


Brugbart svar (1)

Svar #11
07. februar 2012 af SuneChr

# 3 og # 7   Træk # 3 tilbage, Tak. Så er dét klaret for Jer begge.


Brugbart svar (1)

Svar #12
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Stop nu den børnehaveopførsel.


Svar #13
07. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Undskyld mig,

Men er der nogle som, har ringet den klovn op?

Han spiller saa stor, og har ikke respekt!

Gider ikke bruge livet paa en idiot, som burde faa et liv!!


Brugbart svar (1)

Svar #14
07. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#13

Nu har du jo fået hjælp til dit spørgsmål, så koncentrer dig om det og så ignorer det andet.


Brugbart svar (1)

Svar #15
07. februar 2012 af SuneChr

# 9 og 10  Vil du ikke tage imod en hjælpende hånd, er du udelukket fra at få hjælp herfra. Vi sidder ikke her for vore kønne øjnes skyld, men arbejder frivilligt og vil under ingen omstændigheder finde os i chikane af nogen slags. Genlæs # 11.


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.