Matematik

Redegør for grafen for funktionen f(x)=k+b*e^ax.

08. februar 2012 af sim1231 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået følgende problemformulering i forbindelse med SRO:

Redegør for grafen for funktionen f(x)=k+b*e^ax. Herunder skal du komme ind på hvilken betydning de tre parametre (a, b og k) har. Forklar hvordan denne type af funktion relaterer sig til den velkendte eksponentialfunktionsfremstilling f(x)=b*a^x. I redegørelsen skal grænseværdi indgå og bruges til at analysere på parametrene.

Jeg kan godt se at grafen istedet for at gå imod 0 går imod k. Men derudover er jeg på bar bund.

Så jeg håbede lidt på, at i have nogle input, der kunne hjælpe mig lidt.


Svar #1
08. februar 2012 af sim1231 (Slettet)

Ingen der har nogle idéer?


Svar #2
09. februar 2012 af sim1231 (Slettet)

..


Skriv et svar til: Redegør for grafen for funktionen f(x)=k+b*e^ax.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.