Matematik

Matematik..

08. februar 2012 af nani1596 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen 

 

Er der nogen der kan hjælpe mig med en opgave?? (opgave. 13a)

 

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: MatB_stx_august2009.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2012 af Krabasken (Slettet)

Arealet er rektanglet plus trekanten

R: den korte side gange den lange side

T:  ½ gange højden gange grundlinien

- Og der er anført længder på alle disse liniestykker


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2012 af Krabasken (Slettet)

A = (2x * y) + ½ * x * 2x = 2xy + x^2 = x ( x + 2y)
 

b)  2xy + x^2 = 12
 

2yx = 12 - x^2
 

y = 6/x - x/2
 

DC = BC = x*V(2)
 

Omkredsen = 2x + 2y + 2x*V(2) = 2x + 12/x - x + 2x*V(2)
 

Omkredsen = x(1 + 2V(2)) + 12/x
 

;-)


Skriv et svar til: Matematik..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.