Fysik

Beregning af den elektiske strømstyrke, som detektoren skal registrere

09. februar 2012 af zrtiox (Slettet)

Hej folkens


I sidste spørgsmål i min fysikaflevering, skaber lidt forvirring. Jeg har vedhæftet et billede, hvor opstillingen er opsat.
Det som jeg skal svare på i sidste opgave er: Beregn den elektriske strømstykre, som detektoren skal registrere.

De oplysninger jeg har, er at Ionstråkens har en diameter på 1,0 mm og indeholder 7,6 * 10^-10 mol/m^3 H2O^+ ioner.

Nogen der kan give mig et hint eller hjælpe mig med opgave - Det ville være en enorm hjælp :)


/Kasper

Vedhæftet fil: 2012-02-07 20.53.56.jpg

Svar #1
09. februar 2012 af zrtiox (Slettet)

Plz ingen som kan hjælpe :( ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. februar 2012 af mathon

 

                 I = ΔQ/Δt            for konstant strøm

                 I = A·v·t·n·e/t = v·A·n·e = (E/B)·A·n·e =
                      (E/B)·(0,25·π·(10-3 m)2(7,6·10-10mol/m3)·(6,02214·1023 1/mol)·(1,60218·10-19 As)

                     


Svar #3
09. februar 2012 af zrtiox (Slettet)

Tak :)

vil du forklare hvordan du kommer fra I = ΔQ/Δt  til  I = A·v·t·n·e/t, det kan jeg nemlig ikke helt finde ud af hvordan du lige har gjort :)


Skriv et svar til: Beregning af den elektiske strømstyrke, som detektoren skal registrere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.