Matematik

Svaret har jeg men kan ikke se hvordan ? det er beregnet

09. februar 2012 af kjqv (Slettet)


Differentier for at finde minimum:

0,5 x 0,02 = 150 x12.000 x X^-2 =>

X = 13.416 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2012 af Enhver (Slettet)

0,5 x 0,02 = 150 x12.000 x X^-2

Ret forvirrende lignng. De små x'er må være gangetegn, så vidt jeg kan se. 

Løs ligningen   0,5 · 0,02 = 150 · 12.000·X-2    og du får at    X= 13.416


Skriv et svar til: Svaret har jeg men kan ikke se hvordan ? det er beregnet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.