Matematik

Hjælp til matematik

12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Jeg har nogle problemer med disse her opgaver:

Mand-Tors 

10.00 - 21.00

Fred-Lørd

10.00-22.00

Søndag

12.00-21.00

 

23-3*6+3

x-5z+2x

3(2-y)+3

 

En pige er X år gammel. Hendes bror er 2 år ældre. Tilsammen er de 44 år gammel?

Beskriv sammenhængen med ligning

Hvordan gør jeg?

Håber virkelig der er nogle finke mennesker der vil hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2012 af 215 (Slettet)

Jeg forstår ikke helt det øverste men det nederste er simpelt nok

x = pigens alder

(2+x) = drengens alder

sammenhængen

x + (2+x) = 44
 

her kan du så isolere x og finde alderen, men det kan jeg så se ikke er blevet bedt om


Svar #2
12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Nej, der står kun X.


Svar #3
12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Kan du ikke så hjælpe mig med de andre opg. 


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. februar 2012 af 215 (Slettet)

Jeg forstår ikke de øverste... reducere og beregn hvormeget tid der gået ?


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. februar 2012 af 215 (Slettet)

#2
Forstår du ikke sammenhængen ?

X skal forstås som hvilket som helst tal. 

I dette tilfælde pigens alder ubekendt, og derfor giver vi den bogstavet x, for at vise at den er ubekendt.

Drenges alder er 2 ældre end pigens og derfor er hans alder angivet som (2+x)


Svar #6
12. februar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Der står: Restauranten er åben_____ Timer om dagen


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.