Matematik

Matematik HJÆLP

13. februar 2012 af Mester12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

en drilsk matematikopgave, har prøvet mig frem kan ikke komme videre... 

der et link forneden det er opgave 7, så skriv din besvarelse, og måske også en forklaring 

 

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF11/110826_frs112-MATnA-110820111.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2012 af YesMe (Slettet)

O = 8·2 + 2h + 2√(62 + 82)


Svar #2
13. februar 2012 af Mester12 (Slettet)

forklaring???

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man skal bestemme omkredsen af en figur. Figuren er sammensat af et rektangel og en ligebenet trekant. Omkredsen er summen af længderne af de liniestykker, der begrænser figuren, dvs. 3 af rektanglets sider og to af trekantens sider. Benyt Pythagoras til at beregne de to lige store sider i den ligebenede trekant.

b) Opskriv dernæst et udtryk for figurens areal, udtrykt ved h. Benyt dernæst O = 54 til at isolere h og indsæt det i udtrykket for arealet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2012 af YesMe (Slettet)

#2

Forklaringen findes i #3. Tak.


Svar #5
13. februar 2012 af Mester12 (Slettet)

Tusind tak, et sidste spørgsmål... 

 

opg) givet f(x)=-x^2+6x-3. løs ligningen f(x)=5

for hvilke værdier af tallet char ligningen f(x)=c

1) ingen løsninger 2) én løsning 3)to løsninger


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Løs ligningen f(x) = 5, dvs. -x2 + 6x -3 = 5 .


Svar #7
13. februar 2012 af Mester12 (Slettet)

hvad menes der med: for hvilke værdier af tallet c har ligningen f(X)=c


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Ligningen f(x) = c ser således ud:

-x2 + 6x -3 = c

Det er en 2.-gradsligning, og den kan have 2, 1 eller ingen løsninger, afhængigt af diskriminantens værdi. Undersøg derfor, for hvilke værdier af diskriminanten d har ligningen 2 løsninger, 1 løsning eller ingen løsning.


Skriv et svar til: Matematik HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.