Matematik

matematik hjælp.. :(

16. februar 2012 af nanna109 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej har brug for hjælp :( 

 

jeg skal omskrive brøk til procent: 

hvormeget bliver så:

18.............10 del? vil meget gerne have regne systemet tak ;)

ps( kan ikke lave brøk streg derfor har jeg lavet punktum :P ) ellers tak for hjælpen


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. februar 2012 af AskTheAfghan

For at omskrive det til procent, skal det ganges med 100.


Svar #2
16. februar 2012 af nanna109 (Slettet)

så det bliver 18:10*100=180? :P


Brugbart svar (2)

Svar #3
16. februar 2012 af AskTheAfghan

Og dens enhed er %. Ellers korrekt.


Brugbart svar (2)

Svar #4
16. februar 2012 af hehehej (Slettet)

18/10... Du kigger på nævneren altså tallet under brøkstregen.
Hvor mange gange går 10 op i 100? = 10.

Fordi det går 10 gange op i 100. Ganger du 10 både i tælleren og nævneren.

18 * 10                              180                 <---- Så har du procenten der.
_______            =          ______

10 * 10                               100      

 


Svar #5
16. februar 2012 af nanna109 (Slettet)

Takker ;)

 


Skriv et svar til: matematik hjælp.. :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.