Matematik

matematik hjælp.. :(

16. februar 2012 af nanna109 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Heeej allesammen ;)

kan i hjælpe mig med at omskrive decimaltal til procent?

Ex: 0,3 = ?     er det ikke sådan her? ( 0,3 *100= 30 ??? ;.)

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. februar 2012 af Justina11 (Slettet)

Jo, det er rigtigt, husk enheder altså % i dette tilfælde


Brugbart svar (2)

Svar #2
16. februar 2012 af benjaminfrj (Slettet)

det er helt rigtigt den måde du gør det på :)


Svar #3
16. februar 2012 af nanna109 (Slettet)

joo Takk du ;)

 


Brugbart svar (2)

Svar #4
16. februar 2012 af hehehej (Slettet)

Jo. Altid * med 100 Du kan jo også bare tænke sådan her.

Hvis det står sådan 0,01. Så er det 1%

Hvis det står sådan 0,1 eller 0,10 så er det 10% eller hvis det står 0,44 så det 44 %.

Hvis der står, 1,4 Så er det 1 hel og 40%. Men havde det stået sådan 1,04. Så havde det været en hel, og 4%


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Nej ... Det er FORKERT!!!!

"???" <--- det er ikke den enhed, du skal bruge!. Men den her: "%".


Brugbart svar (1)

Svar #6
16. februar 2012 af mathon

 

                             et decimaltal omskrives til procent ved at gange med 100

                                         0,30 = 30%

 

........
   detaljer
                     0,30 = 30/100 = 30%

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
25. februar 2012 af Justina11 (Slettet)

#5# lol, jeg tror nok godt hun ved, at hun ikke skal bruge enheden: "???" :D


Brugbart svar (1)

Svar #8
25. februar 2012 af YesMe (Slettet)

#7

I know .. It's called "humour".


Skriv et svar til: matematik hjælp.. :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.