Fysik

laplaces lov

21. februar 2012 af sunshine87 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der nogen der kan hvorfor man kan siger det her.

jeg forstår ikke a · L

F = a · L = B· L· I  

Vedhæftet fil: Unavngivet.bmp

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det fremgår af det vedlagte, at F er proportional med L med porportionalitetsfaktor a, hvorfor

F = a·L

Det fremgår også, at a er proportional med I med proportionalitetsfaktor B, hvorfor

a = B·I ,

hvorfor

F = a·L = B·L·I


Skriv et svar til: laplaces lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.