Matematik

matematik funktionsværdi

25. februar 2012 af sofieepigen (Slettet) - Niveau: C-niveau


Jeg har denne funktion:

f(x) = X-1 / X+2

Jeg bliver så bedt om at finde:

Hvilke x værdier kan man ikke sætte ind?

Bestem funktionsværdigerne af x= -3,-1,0,1,2?

Løs ligningen f(x)= 3

Hvilket tal kan ikke være funktionsværdi?

Angiv Dm(f) og Vm(f)?

hjæææælpp, taaak på forhåånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2012 af peter lind

Har du ikke glemt nogle parenteser i den funktion ? Hvad er du selv kommet frem til ?


Svar #2
25. februar 2012 af sofieepigen (Slettet)

ligemegeet, har løst det, det gik op for mig, ellers tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: matematik funktionsværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.